VGS

 Jorden rundt

I Norge så kan du ta opp fag ved å melde deg opp som privatist og ta eksamen i ditt fylke. Du trenger i midlertid ikke å være i Norge for å forberede deg til eksamen. Du kan være nettstudent sammen med andre studenter mens du er på reise jorden rundt

Programavgift

Programavgiften for å bli Gateway- student er kr. 24 000. I tillegg må du betale for nettstudier og eksamensavgift. Nedenfor finner du skoler vi anbefaler som tilbyr VGS på nett. Disse er godkjent for stipend og lån i lånekassen og du kan søke om inntil ca. kr 80 000 per semester i stipend og lån.

Sonans tilbyr de aller fleste fag fra VGS på nett. Og du har mange ulike pakker å velge mellom. Vi anbefaler at du tar direkte kontakt med Sonans for å få hjelp med å skreddersy et nettbasert studium som passer for dine behov.

Nettstudier av høy kvalitet

Bjørknes har over 60 års erfaring med privatistundervisning og er kjent for meget gode lærere og et godt læringsmiljø i egne lokaler såvel som på nett. Ønsker du å melde deg opp til VGS fag og få undervisning fra Bjørnes, via nett mens du er på reise jorden rundt, så anbefaler vi at du først avtaler veiledning med Bjørknes for å finne fram til den fagpakken som passer for deg.

Please reload