nettstudentpå 

 bali

Hvis du allerede er student ved BI, Høgskolen Kristiania eller andre universiteter og høyskoler i Norge så har du en unik mulighet til å reise til Bali samtidig som du følger undervisning, leverer oppgaver og samhandler med andre studenter ved din skole - på nett!

Linjens oppbygging

Som nettstudent så er det de fagene du velger som avgjør hva du studerer og hvordan undervisningen blir lagt opp. Fordelen ved å knytte deg til folkehøyskolen på Bali er at du får et fellesskap av andre studenter som er på Bali for å studere og få mest mulig ut av oppholdet.

Hvis du har lyst til å bli nettstudent, men skolen din tilbyr ikke de emnene du ønsker deg på nett? I så fall bør du sjekke med andre skoler. Å overføre studiepoeng mellom norske skoler er enkelt. Men du bør sjekke med studieadministrasjonen før du bestemmer deg, for å være sikker på at de fagene du evt. tar ved en annen institusjon passer inn i ditt studieløp. Evt. kan vi også gi deg tips og råd om nettstudier vi tror kan passe inn i ditt studieløp.

Som nettstudent har du anledning til å være i Indonesia på sosialvisum i inntil 6 måneder. Du vil få anledning til å delta på det samme Global Citizen programmet som alle andre studenter, utflukter og sosiale aktiviteter.

Studiestart for høstsemestret er 13. august, og ca. 1. februar for vårsemestret

Pris og studiefinansiering

Som nettstudent vil du få et avslag i programavgiften til Gateway med kr 15 000. Det vil si at du kun betaler kr 24 000 for å bli en del av fellesskapet ved folkehøyskolen. Nettstudier ved offentlige høyskoler og universitet i Norge er ofte gratis, mens private beregner seg en studieavgift.

Medregnet kostnader til reise, opphold, lommepenger, etc. bør du budsjettere med minimum ca. kr 90 000 for ett semester, pluss evt. studieavgifter. Dette innebærer et behov for egenfinansiering på ca. kr 40 000 eller mer.

 
Hvem passer studiet for?

Dette studiet passer for alle som har lyst til å bytte ut studiehverdagen i Norge med ett semester på Bali, uten å måtte gå gjennom "hasselet" og kostnaden for å søke om å bli utvekslingsstudent. 

Opptakskrav og Søknadsfrist

Det vil være din skole som dikterer opptakskrav og søknadsfrist for studiet. Vi anbefaler imidlertid at du søker Gateway så tidlig som mulig i forhold til å skaffe innkvartering etc.