JORDEN RUNDT PÅ ETT SEMESTER

Opplev Asia, Australia, USA og Europa på ett og samme semester med mulighet for støtte fra Lånekassen!

GLOBE-TROTTERE

Fordelen med dette programmet er at du opplever flere verdensdeler, samtidig som du studerer, får studiepoeng fra en norsk høyskole og har mulighet til å søke støtte fra Lånekassen.

 

Verden rundt programmet går over ett semester, ca 16 uker. Reisen starter med et oppstarts seminar ved vårt senter på Bali. Her får du hjelp til å komme i gang med dine nettstudier. Under tiden på Bali hjelper vi deg med å planlegge de neste ukene. Enten du ønsker å bli i Indonesia, reise rundt i Asia eller ta en tur til Australia. Du blir også kjent med andre Gateway studenter du kan reise sammen med.

Etter ca. 6 uker går turen fra Bali til Los Angeles. Her blir du tatt i mot av vår lokale leder. Det blir gjennomført et midtsemester seminar med motivasjon og studieteknikk som hoved team. Vi gjennomfører sosiale aktiviteter og gir tips og råd om reisemuligheter i California, evt. om du ønsker å krysse grensen til Mexico eller fly til Sør- Amerika.

Det er relativt dyrt å være i USA, så turen går videre til Paris etter ca. 14 dager. I Paris møtes alle studentene ved vårt senter midt i byen. På dette tidspunktet er det ikke lenge til eksamen og vi avholder et seminar med fokus på eksamen og hvordan best mulig forberede seg og skrive gode eksamensoppgaver. Vi gir også tips og råd om hvor du evt. kan reise for å kanskje være på ett sted i Europa for å ha tid og ro til eksamens forberedelser og gjennomføre de oppgavene du blir pålagt av din institusjon.

DETTE FÅR DU:

Hjelp til søknad om opptak til lærested og studiestøtte

En overnattingstur ved oppstart og arrangementer, som gir deg venner for livet og noen å dele sorger og gleder med underveis.

Frynsegodene. Varierer fra sted til sted, men kan inkludere alt fra gratis lån av bil til rabatter og spesialpriser på treningssentra etc.

Informasjon og hjelp til å finne et sted å bo - sammen med andre studenter.

Studieveiledning og et miljø lagt til rette for å lykkes som student mens du reiser verden rundt

AfterStudy. Hver fredag møtes vi på et stamsted for Happy Hour (når du oppholder deg ved våre avdelinger).

Henting på flyplassen ved ankomst, og tips og råd om reise og opplevelser under oppholdet.

Kjøp og selg bøker, ting og tang fra andre studenter.

Hjelp og bistand hvis ulykken er ute.

Kr 24 000. I tillegg kommer flybillett, kursavgifter og andre reiseutgifter. Se budsjett lenger ned.

California Bus
idrett2-barnehjemspraksis(38)
_R6A4966couleurs

VELG PROGRAM

Nedenfor finner du utvalgte nettstudier ved anerkjente norske universitet og høyskoler som vi anbefaler.

Semesterstart omkring  1. september og 1. februar

Økonomi og ledelse

Ønsker du å studiere økonmi- og ledelse og kombinere dette med en reise jorden rundt. Du kan velge nettstudier fra BI og flere andre både norske og lokale læresteder.

Fra kr 500

Førstesemesterstudier

Har du planer om å ta en universitetsutdannelse i Norge? Med dette studiet får du muligheten til å ta de obligatoriske emnene Exphil og Exfac, samtidig som du opplever verden.

Kr 500

VGS

Må du ta opp noen fag for å få generell studiekompetanse, påbygg, eller vil du forbedre snittet ditt for å komme inn på den utdanningen du ønsker? Gjør det - mens du er på reise jorden rundt!

Kr 10 000 - 40 000

Please reload

REISE

Vi samarbeider med Kilroy Education som vil hjelpe deg med å bestille en Jorden-rundt billett som er skreddersydd dine behov og tilpasset slik at du kommer til våre lokasjoner til riktig tid. Kilroy kan også hjelpe deg med å bestille andre reiser og opplevelser som du ønsker å planlegge i før du reiser.

BUDSJETT

Ditt budsjett for Jorden rundt på ett semester vil variere avhengig av flere ulike faktorer. Hvilket studium du velger og antall flybilletter er de viktigste faktorene. Nedenfor finner du viktige poster og eksempler, men det er viktig at du selv lager et eget budsjett som gjelder for din situasjon. 

Semesteravgift lærested

Varier sterkt fra program til program

Fra kr 500

Gateway

Pris for å bli Gateway-student

Kr 24 000

Reiseutgifter

I tillegg til fly må du ta med visum og reiseforsikring. Fra

Kr 25 000

Mat og innkvartering

Vi anbefaler at du deler rom med en andre studenter for å få ned kostnadene. Per døgn bør du i snitt beregne

Kr 250

Lommepenger

Sky is the limit på hva ditt dagsbudsjett kan være, men du bør beregne fra

Kr 200

Please reload

Egenfinansiering

Totalt så vil ett reisen koste fra omkring kr 80 000. Hvor mye du får i støtte fra Lånekassen avhenger av om du får skolepengestøtte i tillegg til basisstøtten på rundt kr. 52 000. Du bør uansett regne med minimum kr. 30 000 i egenfinansiering på toppen av den støtten du får fra Lånekassen.

KONTAKT OSS

Takk skal du ha. Melding er sendt.

Eirik er leder for virksomheten i Paris, men han er også den som håndterer spørsmål fra interesserte studenter i vårt jorden rundt program. Ta kontakt for å få hjelp og svar på spørsmål du måtte ha.

eirik@gogateway.no

t: 22 40 25 92

m: +33 661 492 773

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

SNAP: gogateway