Gateway 1993 - 2018

Gateway avvikles,

men konseptet lever videre!

Gateway har vært en pioner i arbeidet for å sende norske studenter til utlandet. Siden starten med professor Arne Næss i 1993, har nærmere 20 000 norske studenter reist til spennende steder rundt omkring i verden. Vi har bidratt til å gjøre verden litt mindre for veldig mange norske ungdommer og det er vi stolte av.

 

Etter 25 år som Gateway har vi gjennomgått en reorganisering av driften. Merkevaren Gateway vil forsvinne, men det konseptet vi har utviklet vil bli videreført i samarbeid med andre solide aktører.

 

 SONOR (Study Outside of Norway), vil videreføre konseptet til Gateway under merkevaren "SONOR SAMMEN". I første omgang i New York og Los Angeles, men andre destinasjoner vil komme til i de neste to årene.

 

Studenter som er påmeldt til New York eller Los Angeles for høst 2018 og vår 2019 kan henvende seg til SONOR direkte. SONOR har imidlertid ikke noe ansvar eller oversikt over tidligere virksomhet i Gateway.

 

Gateway takker med dette alle tidligere studenter, ansatte og samarbeidspartnere opp gjennom alle disse årene.

KONTAKT OSS

Send oss en mail, ring oss, eller send oss en melding via skjemaet under. Du kan også gå til siden for ditt foretrukne studiested for å kontakte den som antagelig best kan svare på dine spørsmål.

Epost:

+47 22 40 25 90

Takk skal du ha. Meldingen er sendt og du vil høre fra oss om kort tid.