frivillig arbeid

BALI

Har du lyst til å jobbe med barn og unge? Kanskje du ser for deg en utdanning som sykepleier, lærer eller ungdomsarbeider? På dette programmet vil du få unik erfaring.

Linjens oppbygging

Programmet består av to deler engelsk og frivillig arbeid. Programmet går over en periode på ca. 12 uker og gjennomføres to ganger per år. Studiestart 13. august og ca. 1. februar

Engelskundervisningen foregår på hotellet vårt ved stranden i Canggu og følger et pensum som gjør at du kan melde deg opp til eksamen ved et universitet i Norge og dermed også få formell kompetanse som kan inngå i en Bachelorgrad. Gode engelsk-kunnskaper vil være en stor fordel i framtidige studier og karriere.

 

Ved siden av engelskundervisningen vil du bruke 80 timer eller mer i arbeid med the Solemen Foundation. Dette er en stiftelse for å hjelpe vanskeligstilte barn på Bali. Det er et givende arbeid og noe du vil lære utrolig mye av. Se videoen deres på youtube for å lære mer om organisasjonen.

Pris og studiefinansiering

Programmet går over ett semester, ca. 12 uker og koster ingenting i tillegg til programavgiften på kr 39 000. Medregnet kostnader til reise, opphold, lommepenger, etc. bør du budsjettere med minimum ca. kr 70 000 for ett semester. Hvis du har studiekompetanse og melder deg opp til kompetansegivende eksamen i Norge kan du søke stipend og lån i Lånekassen med inntil kr 55 000. Isåfall blir behovet for egenfinansiering ca. kr 15 000.

 
Hvem passer studiet for?

Er du glad i å omgås barn og ungdom, og samtidig interessert i å gi mennesker i den tredje verden en bedre hverdag, så er dette programmet for deg.

Opptakskrav

Det kreves ikke studiekompetanse, men det er en fordel da det bidrar til at du kan søke om stipend og lån fra Lånekassen. Du må være fylt 18 år innen studiestart.

 

Søknadsfrist

For vårsemesteret er søknadsfristen 1. desember, mens du for høstsemesteret må søke innen 1. juni.

Hva skjer etter studiet?

Hvis programmet på Bali gir mersmak er det muligheter for både videre jobb og studier. Vi vil gi deg informasjon om skoler du kan fortsette på, og eventuelle muligheter for internship og jobb hvis du er interessert i det.  Du vil få et deltagerbevis fra Gateway - Folkehøyskolen på Bali som du kan vise framtidige arbeidsgivere.