Dykker-instruktør 

Bali

Har du lyst til å lære å dykke og kanskje til å med jobbe som dykkerinstruktør. Dykking er en populær sport verden over og kan åpne muligheter for jobb på veldig mange spennende steder.

Linjens oppbygging

Programmet består av to deler engelsk og dykking. Programmet går over en periode på ca. 12 uker og gjennomføres to ganger per år. Studiestart ca. 13. august og 1. februar

 

Engelskundervisningen foregår på hotellet vårt ved stranden i Canggu og følger et pensum som gjør at du kan melde deg opp til eksamen ved et universitet i Norge og dermed også få formell kompetanse som kan inngå i en Bachelorgrad. Gode engelsk-kunnskaper vil være en stor fordel i framtidige studier og karriere.

 

Ved siden av engelskundervisningen vil du ta totalt ca. 50 dykk, samt teoriundervisning. Divemaster programmet gjennomføres i samarbeid med en av de beste dykkerskolene på Bali og du vil få PADI-sertifisering som Divemaster etter endt kurs. Det meste av dykkingen vil foregå med utgangspunkt i Sanur som ligger en liten kjøretur fra hotellet vårt. I tillegg vil vi arrangere turer til Gili-øyene, nordsiden av Bali og kanskje også andre spennende og fantastiske dykkedestinasjoner i Indonesia.

Pris og studiefinansiering

Programmet går over ett semester, ca. 12 uker og koster $3000, ca kr 24 000, i tillegg til programavgiften på kr 39 000. Medregnet kostnader til reise, opphold, lommepenger, etc. bør du budsjettere med minimum ca. kr 90 000 for ett semester. Hvis du har studiekompetanse og melder deg opp til kompetansegivende eksamen i Norge kan du søke stipend og lån i Lånekassen med inntil kr 55 000. I så fall blir behovet for egenfinansiering ca. kr 45 000.

Tilleggsavgiften for dykkerlinjen inkluderer:

Alle obligatoriske dykk med nødvendig utstyr

Transport til og fra bosted og dykkerstedene

1-2 overnattingsturer til andre steder på Bali/ indonesia

Avgiften inkluderer ikke:

Maske, snorkel og svømmeføtter

 
Hvem passer studiet for?

Dykking er en fantastisk sport og som dykkerinstruktør har du mulighet til å jobbe mange steder, både i Norge og utlandet. Programmet passer for alle som er interessert i dykking og som kanskje også har lyst til å ha muligheten til å tjene penger på det.

Opptakskrav

Det kreves ikke studiekompetanse, men det er en fordel da det bidrar til at du kan søke om stipend og lån fra Lånekassen. Du må være fylt 18 år innen studiestart.

 

Søknadsfrist

For vårsemesteret er søknadsfristen 1. desember, mens du for høstsemesteret må søke innen 1. juni.

Hva skjer etter studiet?

Hvis dykking og Bali gir mersmak er det muligheter for internship på Bali og vi kan også gi deg tips om andre steder hvor det kan være mulig å søke jobb. I tillegg til sertifiseringen vil du vil også få et deltagerbevis fra Gateway - Folkehøyskolen på Bali som du kan vise framtidige arbeidsgivere.