bartenderskolen 

Bali

Har du lyst til å lære å mikse drinker og  kvalifisere deg til å jobbe i bar? Som bartender kan du jobbe over hele verden. 

Linjens oppbygging

Programmet består av to deler engelsk og barkunnskap. Programmet går over en periode på ca. 12 uker og gjennomføres to ganger per år. Studiestart ca. 13. august og 1. februar

 

Engelskundervisningen foregår på hotellet vårt ved stranden i Canggu og følger et pensum som gjør at du kan melde deg opp til eksamen ved et universitet i Norge og dermed også få formell kompetanse som kan inngå i en Bachelorgrad. Gode engelsk-kunnskaper vil være en stor fordel i framtidige studier og karriere.

 

Ved siden av engelskundervisningen vil du ha totalt ca. 80 timer med barundervisning. Undervisningen foregår i samarbeid med en lokal hotellfagskole. I tillegg vil du få praksis fra en av de mange barene i Kuta/ Seminyak., samt teoriundervisning. Vi vil også besøke interessante barer for å lære av de beste.

Pris og studiefinansiering

Programmet går over ett semester, ca. 12 uker og koster $2000, ca kr 16 000, i tillegg til programavgiften på kr 39 000. Medregnet kostnader til reise, opphold, lommepenger, etc. bør du budsjettere med minimum ca. kr 80 000 for ett semester. Hvis du har studiekompetanse og melder deg opp til kompetansegivende eksamen i Norge kan du søke stipend og lån i Lånekassen med inntil kr 55 000. I så fall blir behovet for egenfinansiering ca. kr 25 000.

 
Hvem passer studiet for?

Er du glad i mennesker og interesser deg for mixtologi, læren om å blande drinker, så er dette programmet for deg.

Opptakskrav

Det kreves ikke studiekompetanse, men det er en fordel da det bidrar til at du kan søke om stipend og lån fra Lånekassen. Du må være fylt 18 år innen studiestart.

 

Søknadsfrist

For vårsemesteret er søknadsfristen 1. desember, mens du for høstsemesteret må søke innen 1. juni.

Hva skjer etter studiet?

Hvis hospitality-industrien og Bali gir mersmak er det muligheter for både videre jobb og studier. Vi vil gi deg informasjon om skoler du kan fortsette på og også orientere om muligheter for internship og jobb hvis du er interessert i det. I tillegg til diplomet fra hotellfagskolen, vil du vil også få et deltagerbevis fra Gateway - Folkehøyskolen på Bali som du kan vise framtidige arbeidsgivere.